Rasbora Brigittae vervolg

De Rasbora Brigittae zitten nu een aantal weken in het aquarium en doen het goed na wat aanpassingen in en om het aquarium.

De visjes bleven vergeleken met het plaatje nogal bleek maar toonde verder geen gedrag van ziekte of zo.

Rasbora Brigittae

Wel kreeg ik het idee dat ze de stroming in het bakje niet zo prettig vonden. Ook het licht heb ik wat getemperd en na een dag al waren de visjes mooi op kleur en zwemmen nu door heel het aquarium, eerder deden zij dat niet en mijden ze de stroming.

Verder constateerde ik dat zo wat moeite hebben met het regulieren vlokkenvoer, niet dat ze het niet lusten maar de vlokken zijn te groot. Ik heb de vlokken tot poeder gemalen en dat eten ze graag.

 

JohnT

Één reactie op Rasbora Brigittae vervolg

  • JohnT schreef:

    Inmiddels heb ik deze mooie visjes al weer een tijdje rondzwemmen in het aquarium en ze doen het goed, zijn nu ook mooi op kleur. Wat wel een aandachtspunt blijft is het eten. Melde ik eerder dat ze fijn voer willen je moet er ook op toezien dat ze het voer van de oppervlakte kunnen pakken. Zij gaan beslist niet naar beneden om in lagere waterlagen naar voedsel te zoeken. Tenminste niet bij mij. Ik voer daarom heel weinig en zie er op toe dat ze genoeg binnenkrijgen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.